Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Sierotka3m" data-source="post: 1459765" data-attributes="member: 20983"><p>A ja myślałam, że chodzi o ten maślano-bezowy. Jest on lekko kremowy, ale to zależy od koloru masła. <strong>Judyta050</strong>, jakbyś spróbowała z Plantą czy innym białym tłuszczem, z pewnością byłby śnieżnobiały.</p><p>W kwestii edycji tekstu - na górze masz taki paseczek. Zaznaczasz tekst, który chcesz zmienić (pogrubić, podkreślić, czy kursywę zastosować) i wtedy klikasz na odpowiedni guziczek.</p><p></p><p><strong>7manka777</strong> chciałam pisać o ganache, ale to co JAM podała, to właśnie ganache. Możesz też dać rozpuszczoną czekolodę, ubić ją lekko z mascarpone i dodać bitą śmietanę. Albo krem lekki ale zwarty LeNinki w wersji z czekoladą gorzką lub mleczną.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sierotka3m, post: 1459765, member: 20983"] A ja myślałam, że chodzi o ten maślano-bezowy. Jest on lekko kremowy, ale to zależy od koloru masła. [B]Judyta050[/B], jakbyś spróbowała z Plantą czy innym białym tłuszczem, z pewnością byłby śnieżnobiały. W kwestii edycji tekstu - na górze masz taki paseczek. Zaznaczasz tekst, który chcesz zmienić (pogrubić, podkreślić, czy kursywę zastosować) i wtedy klikasz na odpowiedni guziczek. [B]7manka777[/B] chciałam pisać o ganache, ale to co JAM podała, to właśnie ganache. Możesz też dać rozpuszczoną czekolodę, ubić ją lekko z mascarpone i dodać bitą śmietanę. Albo krem lekki ale zwarty LeNinki w wersji z czekoladą gorzką lub mleczną. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom