Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="elapawelec" data-source="post: 1463430" data-attributes="member: 46882"><p>Od jakiegoś czasu podczytuję na forum, bo jakoś nakręciłam tortowo. To mój drugi tort na ślub. Miałam z nim okropne problemy, bo krem mi się warzył, masa cukrowa wysychała i wyglądała jak skóra na żółwiu, zielony barwnik przy różach nie zasechł dobrze i malował, więc musiałam w ostatniej chwili zrezygnować z tych róż. Zużyłam na niego 50 jajek, 12 czekolad 5 maseł i 2 litry śmietany, 2 kilo wiśni, o,5 kilograma jagód, masę cukru i 2 dni pracy. </p><p> Po tygodniu trochę odpoczęłam i przedstawiam mój tort, ale chyba rzucę ten biznes.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="elapawelec, post: 1463430, member: 46882"] Od jakiegoś czasu podczytuję na forum, bo jakoś nakręciłam tortowo. To mój drugi tort na ślub. Miałam z nim okropne problemy, bo krem mi się warzył, masa cukrowa wysychała i wyglądała jak skóra na żółwiu, zielony barwnik przy różach nie zasechł dobrze i malował, więc musiałam w ostatniej chwili zrezygnować z tych róż. Zużyłam na niego 50 jajek, 12 czekolad 5 maseł i 2 litry śmietany, 2 kilo wiśni, o,5 kilograma jagód, masę cukru i 2 dni pracy. Po tygodniu trochę odpoczęłam i przedstawiam mój tort, ale chyba rzucę ten biznes. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom