Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Justee" data-source="post: 1468029" data-attributes="member: 23439"><p>Kochane mam pytanie-chodzi mi o wielkość tortu dla 44 osób,klientka zamówiła tort na 18-stkę dla syna,tort ma być z piersiami,czyli powinnam zrobić tort od pasa w górę,ale czy to wystarczy?pomóżcie proszę,jaką wielkość powinnam zrobić tego tułowia z piersiami?</p><p><strong>Asiulla</strong> Ty robiłaś kiedyś taki torcik z zielonym gorsetem-pamiętasz na ile osób go wtedy robiłaś?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Justee, post: 1468029, member: 23439"] Kochane mam pytanie-chodzi mi o wielkość tortu dla 44 osób,klientka zamówiła tort na 18-stkę dla syna,tort ma być z piersiami,czyli powinnam zrobić tort od pasa w górę,ale czy to wystarczy?pomóżcie proszę,jaką wielkość powinnam zrobić tego tułowia z piersiami? [B]Asiulla[/B] Ty robiłaś kiedyś taki torcik z zielonym gorsetem-pamiętasz na ile osób go wtedy robiłaś? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom