Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="bumelka" data-source="post: 1481123" data-attributes="member: 34063"><p>Dziewczyny bardzo Wam dziękuję za słowa uznania.</p><p><strong>Marta12</strong> uważam, że powinnaś zrobić tutka na te kociaki... są rewelacyjne... i dać to to tematu &quot;Ozdoby z masy cukrowej krok po kroku&quot;</p><p><strong>kajastama</strong> ja osobiście wałkuję na skrobi kukurydzianej. Niby niewielka różnica ale wypróbowałam obie skrobie i wolę kukurydzianą.</p><p>Resztki skrobi likwiduję pędzlem moczonym w spirytusie. % szybko wyparowują a masa się nie lepi i nabiera koloru.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bumelka, post: 1481123, member: 34063"] Dziewczyny bardzo Wam dziękuję za słowa uznania. [B]Marta12[/B] uważam, że powinnaś zrobić tutka na te kociaki... są rewelacyjne... i dać to to tematu "Ozdoby z masy cukrowej krok po kroku" [B]kajastama[/B] ja osobiście wałkuję na skrobi kukurydzianej. Niby niewielka różnica ale wypróbowałam obie skrobie i wolę kukurydzianą. Resztki skrobi likwiduję pędzlem moczonym w spirytusie. % szybko wyparowują a masa się nie lepi i nabiera koloru. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom