Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="katka323" data-source="post: 1489403" data-attributes="member: 32275"><p>A jeszcze jedno mam pytanie- kupiłam cmc i nie wiem jak go użyć. Dobrze mysle, ze musze go wgniesc w odpowiedniej proporcji do masy i odstawić? Czy mam go rozpuszczac w wodzie i dopiero do masy?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="katka323, post: 1489403, member: 32275"] A jeszcze jedno mam pytanie- kupiłam cmc i nie wiem jak go użyć. Dobrze mysle, ze musze go wgniesc w odpowiedniej proporcji do masy i odstawić? Czy mam go rozpuszczac w wodzie i dopiero do masy? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom