Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kadarma" data-source="post: 1497056" data-attributes="member: 40483"><p>Moja masa niewykorzystana leżakuje w lodówce nawet 2 -3 miesiące. Jest jak kamień. Potem na kilkanaście sekund do mikrofali, ręce posmarować plantą lub olejem, wyrobić na gładko i jak nówka. Trzeba tylko uważać zeby się nie poparzyć bo w środku jak lawa. Zawsze tak robię jeśli muszę zrobić jakieś detale a zostało masy od poprzedniego tortu.</p><p>Wodę śmialo możesz zrobić z galaretki albo piping gel tylko wcześniej odizoluj miękkim masełkiem od śmietany żeby nie puszczało &quot;soczku&quot;.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kadarma, post: 1497056, member: 40483"] Moja masa niewykorzystana leżakuje w lodówce nawet 2 -3 miesiące. Jest jak kamień. Potem na kilkanaście sekund do mikrofali, ręce posmarować plantą lub olejem, wyrobić na gładko i jak nówka. Trzeba tylko uważać zeby się nie poparzyć bo w środku jak lawa. Zawsze tak robię jeśli muszę zrobić jakieś detale a zostało masy od poprzedniego tortu. Wodę śmialo możesz zrobić z galaretki albo piping gel tylko wcześniej odizoluj miękkim masełkiem od śmietany żeby nie puszczało "soczku". [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom