Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Marlena52" data-source="post: 1501499" data-attributes="member: 51144"><p>Dziewczyny bardzo proszę o pomoc.Pierwszy raz będę robiła tort piętrowy.Interesuje mnie podkładka pod tort na piętro - czy jest ona powlekana z dwóch stron tą złotą powłoką? Mam podkład powlekany z jednej strony i teraz nie wiem czy dolny tort mogę posmarować trochę kremem maślanym żeby górny się nie przesunął.Proszę o szybką odpowiedz to zdążę coś jeszcze zamówić.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Marlena52, post: 1501499, member: 51144"] Dziewczyny bardzo proszę o pomoc.Pierwszy raz będę robiła tort piętrowy.Interesuje mnie podkładka pod tort na piętro - czy jest ona powlekana z dwóch stron tą złotą powłoką? Mam podkład powlekany z jednej strony i teraz nie wiem czy dolny tort mogę posmarować trochę kremem maślanym żeby górny się nie przesunął.Proszę o szybką odpowiedz to zdążę coś jeszcze zamówić. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom