Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Marcepani" data-source="post: 1506984" data-attributes="member: 23788"><p>Witam Was Cinki...</p><p>Powracam na to forum po... kilku latach już chyba.</p><p>Ale mam do Was sentyment, bo tu własnie odkryłam torty w stylu angielskim i od Tego Forum zaczęła się moja przygoda z robieniem własnoręcznie ozdób na torty.</p><p>Ciągle sie jeszcze uczę i pragnę wchłaniać jak najwięcej wiedzy z tej dziedziny.</p><p></p><p>Torty widzę piękne robicie, coraz piękniejsze.</p><p>Ja też pozwolę się w następnych postach pochwalić swoimi.</p><p></p><p></p><p>A tak do tematu: to mam pytanie dotyczące masy cukrowej. Ja mam przepis z tą glukozą, żelatyną i c. pudrem, ale widzę że dodajecie także Plantę. Nigdy nie robiłam z Plantą, po co się ja daje i co ona powoduje? Czy masa jest lepsza, plastyczniejsza? Prosze o odpowiedź.</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p><em>A tutaj mój blog: <a href="http://arttort.blogspot.com" target="_blank">http://arttort.blogspot.com</a></em>[size=&quot;2&quot;][/size]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Marcepani, post: 1506984, member: 23788"] Witam Was Cinki... Powracam na to forum po... kilku latach już chyba. Ale mam do Was sentyment, bo tu własnie odkryłam torty w stylu angielskim i od Tego Forum zaczęła się moja przygoda z robieniem własnoręcznie ozdób na torty. Ciągle sie jeszcze uczę i pragnę wchłaniać jak najwięcej wiedzy z tej dziedziny. Torty widzę piękne robicie, coraz piękniejsze. Ja też pozwolę się w następnych postach pochwalić swoimi. A tak do tematu: to mam pytanie dotyczące masy cukrowej. Ja mam przepis z tą glukozą, żelatyną i c. pudrem, ale widzę że dodajecie także Plantę. Nigdy nie robiłam z Plantą, po co się ja daje i co ona powoduje? Czy masa jest lepsza, plastyczniejsza? Prosze o odpowiedź. [I]A tutaj mój blog: [URL="http://arttort.blogspot.com"]http://arttort.blogspot.com[/URL][/I][size="2"][/size] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom