Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="pychotka12" data-source="post: 1509602" data-attributes="member: 52876"><p>witam</p><p>jak przechowujecie torty z bitą śmietaną obłożone masą cukrową.</p><p>w lodówce to nie bardzo, a znowu po za nią boję się żeby bita śmietana się nie popsuła.</p><p>jak robię torty w piątek , w sobotę odbiór na niedzielę, to boję się żeby nic się nie stało.</p><p>jak wy przechowujecie torty</p><p>podpowiedżcie coś</p><p>dzięki.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="pychotka12, post: 1509602, member: 52876"] witam jak przechowujecie torty z bitą śmietaną obłożone masą cukrową. w lodówce to nie bardzo, a znowu po za nią boję się żeby bita śmietana się nie popsuła. jak robię torty w piątek , w sobotę odbiór na niedzielę, to boję się żeby nic się nie stało. jak wy przechowujecie torty podpowiedżcie coś dzięki. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom