Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="pychotka12" data-source="post: 1548581" data-attributes="member: 52876"><p>Obrus jest z masy samoróbki, którą większość z nas pokrywa torty. Koronka też jest z masy samoróbki ale tej do koronek. Robię kilka tortów rocznie więc nie inwestuję w gotowce.</p><p>Najpierw wycięłam koło o średnicy większej niż średnica ciasta i na brzegu dokleiłam koronkę. Najbardziej obawiałam się przenoszenia obrusa na ciasto ale jak widać obyło się to bez szwanku.</p></blockquote><p></p><p>Tort śliczny myślałam , że chcesz pokazać storczyka i temat pomyliłaś.</p><p>Wielki SZACUNEK, a obrus to mistrzostwo.</p><p>Zainteresowało mnie że masę na koronkę robisz też z samoróbki, napisz proszę jak, o ile to nie tajemnica.</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="pychotka12, post: 1548581, member: 52876"] Obrus jest z masy samoróbki, którą większość z nas pokrywa torty. Koronka też jest z masy samoróbki ale tej do koronek. Robię kilka tortów rocznie więc nie inwestuję w gotowce. Najpierw wycięłam koło o średnicy większej niż średnica ciasta i na brzegu dokleiłam koronkę. Najbardziej obawiałam się przenoszenia obrusa na ciasto ale jak widać obyło się to bez szwanku. [/quote] Tort śliczny myślałam , że chcesz pokazać storczyka i temat pomyliłaś. Wielki SZACUNEK, a obrus to mistrzostwo. Zainteresowało mnie że masę na koronkę robisz też z samoróbki, napisz proszę jak, o ile to nie tajemnica. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom