Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="batoja" data-source="post: 1551341" data-attributes="member: 53420"><p>Witam wszystkich,</p><p>Jestem nowa na tym forum i mimo przeczytania wielu wątków nie mogę jakoś znaleźć odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie. </p><p>Niedawno rozpoczęłam przygodę z tortami pokrywanymi masą cukrową i stale pojawia się u mnie ten sam problem. </p><p>Masa odchodzi od boków tortu brzydko &quot;obwisa&quot;. Przez to tort zamiast przypominać kształtną bryłę wygląda jakby miał zemdleć.</p><p>Proszę o jakies podpowiedzi. Na pewno wiele z was jest już doświadczonymi w tej dziedzinie. Będę bardzo wdzięczna za pomoc.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="batoja, post: 1551341, member: 53420"] Witam wszystkich, Jestem nowa na tym forum i mimo przeczytania wielu wątków nie mogę jakoś znaleźć odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie. Niedawno rozpoczęłam przygodę z tortami pokrywanymi masą cukrową i stale pojawia się u mnie ten sam problem. Masa odchodzi od boków tortu brzydko "obwisa". Przez to tort zamiast przypominać kształtną bryłę wygląda jakby miał zemdleć. Proszę o jakies podpowiedzi. Na pewno wiele z was jest już doświadczonymi w tej dziedzinie. Będę bardzo wdzięczna za pomoc. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom