Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Vanilka" data-source="post: 1551597" data-attributes="member: 22824"><p>Mój krem maślany to nic wielkiego, na każde 100g masła daję łyżkę cukru pudru i odrobinę kwasku cytrynowego, miksuję wszystko i już. Ale pomyślałam sobie jeszcze, że przyczyna może tkwić w masiem cukrowej, może jest w niej za dużo żelatyny. Kiedyś niechcący sypnęło mi się za dużo i własnie miałam problemy z przyklejaniem się masy do toru, ogólnie nie chciała dobrze współpracować.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Vanilka, post: 1551597, member: 22824"] Mój krem maślany to nic wielkiego, na każde 100g masła daję łyżkę cukru pudru i odrobinę kwasku cytrynowego, miksuję wszystko i już. Ale pomyślałam sobie jeszcze, że przyczyna może tkwić w masiem cukrowej, może jest w niej za dużo żelatyny. Kiedyś niechcący sypnęło mi się za dużo i własnie miałam problemy z przyklejaniem się masy do toru, ogólnie nie chciała dobrze współpracować. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom