Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="ryba91" data-source="post: 1558793" data-attributes="member: 53388"><p>Hej. Jestem tu nowa i mam prawie cały watek do poczytania.. ale nim go przeczytam to pewnie troche zejdzie :/ </p><p>MAm kilka pytań. </p><p></p><p>RObiłam ostatnio mase cukrową i wyszła mi strasznie krucha... co można zrobić zeby dało sie jej użyć, nawet przy walkowaniu sie kruszyła, a gdzie tam ozdoby... </p><p>i drugi pytanie bo znalazłam tutaj na forum tez taki przepis na mase : </p><p>1/2 kostki margaryny lub masła</p><p>1 szkl wody</p><p>25 dkg mąki pszennej</p><p>1/2 kg cukru pudru</p><p>barwniki spożywcze </p><p></p><p>i powiedzcie mi który jest lepszy- jesli chodzi o plastycznosc i wyrabianie? czy ten z mąką czy taki z zelatyną i glukozą? ten z mąką nie będzie miał dziwnego posmaku/? </p><p>Pozdrawiam!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ryba91, post: 1558793, member: 53388"] Hej. Jestem tu nowa i mam prawie cały watek do poczytania.. ale nim go przeczytam to pewnie troche zejdzie :/ MAm kilka pytań. RObiłam ostatnio mase cukrową i wyszła mi strasznie krucha... co można zrobić zeby dało sie jej użyć, nawet przy walkowaniu sie kruszyła, a gdzie tam ozdoby... i drugi pytanie bo znalazłam tutaj na forum tez taki przepis na mase : 1/2 kostki margaryny lub masła 1 szkl wody 25 dkg mąki pszennej 1/2 kg cukru pudru barwniki spożywcze i powiedzcie mi który jest lepszy- jesli chodzi o plastycznosc i wyrabianie? czy ten z mąką czy taki z zelatyną i glukozą? ten z mąką nie będzie miał dziwnego posmaku/? Pozdrawiam! [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom