Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="batoja" data-source="post: 1560408" data-attributes="member: 53420"><p>Mam kolejne pytanie do bardziej doświadczonych w tej dziedzinie. Jak zrobić taki ostry rancik na torcie, aby miał niemal idealny kąt prosty? Ogólnie stosuję zasadę kładzenia jako ostatnią warstę dolną część upieczonego biszkopta, ale krawędź mimo to nie jest taka jakbym chciała. Rancik mimo wygładzenia packą jest taki lekko zaokrąglony. </p><p>Chodzi mi o coś takiego: <a href="http://www.deliciouscakedesign.com/blog/?attachment_id=1025" target="_blank">http://www.deliciouscakedesign.com/blog/?attachment_id=1025</a> </p><p>Czy macie jakieś sprawdzone sposoby? </p><p></p><p>I jak zrobić ganache do otynkowania tortu? Jakie powinny być proporcje i jak go poprawnie wykonać?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="batoja, post: 1560408, member: 53420"] Mam kolejne pytanie do bardziej doświadczonych w tej dziedzinie. Jak zrobić taki ostry rancik na torcie, aby miał niemal idealny kąt prosty? Ogólnie stosuję zasadę kładzenia jako ostatnią warstę dolną część upieczonego biszkopta, ale krawędź mimo to nie jest taka jakbym chciała. Rancik mimo wygładzenia packą jest taki lekko zaokrąglony. Chodzi mi o coś takiego: [URL="http://www.deliciouscakedesign.com/blog/?attachment_id=1025"]http://www.deliciouscakedesign.com/blog/?attachment_id=1025[/URL] Czy macie jakieś sprawdzone sposoby? I jak zrobić ganache do otynkowania tortu? Jakie powinny być proporcje i jak go poprawnie wykonać? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom