Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="batoja" data-source="post: 1566194" data-attributes="member: 53420"><p>Dziewczyny poratujcie mnie! </p><p>Będę miała do zrobienia tort wielkanocny w formie koszyczka z figurkami kurczaczka, baranka i zajączka. Jeśli chodzi o figurki to myślałam o wykonaniu ich z ryżu preparowanego, ale nie wiem jak się za to zabrać i stąd moje pytania:</p><p>1. W jaki sposób wykonać ramię/ucho koszyczka, aby się to trzymało w pionie i nie opadało? Za pomocą czego to usztywnić?</p><p>2. Jak należy wykonać takie figurki z ryżu - co dodać do ryżu, aby móc uformować jakiś kształt i czym posmarować, aby nałożyć masę cukrową?</p><p>Będę wdzięczna za wszelkie podpowiedzi i informacje.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="batoja, post: 1566194, member: 53420"] Dziewczyny poratujcie mnie! Będę miała do zrobienia tort wielkanocny w formie koszyczka z figurkami kurczaczka, baranka i zajączka. Jeśli chodzi o figurki to myślałam o wykonaniu ich z ryżu preparowanego, ale nie wiem jak się za to zabrać i stąd moje pytania: 1. W jaki sposób wykonać ramię/ucho koszyczka, aby się to trzymało w pionie i nie opadało? Za pomocą czego to usztywnić? 2. Jak należy wykonać takie figurki z ryżu - co dodać do ryżu, aby móc uformować jakiś kształt i czym posmarować, aby nałożyć masę cukrową? Będę wdzięczna za wszelkie podpowiedzi i informacje. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom