Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="bumelka" data-source="post: 1593520" data-attributes="member: 34063"><p><strong>Łopatka</strong> wszystko co dziewczyny piszą odnośnie zapadania tortu to prawda. Jest jeszcze coś. Jak docinasz patyczki czy rurki koniecznie muszą być wszystkie równe i najlepiej 1-2 mm wyższe niż tort w który je wkładasz. Jak będą o te 2 mm niższe to przy ciężkim drugim piętrze właśnie się może zapadać. Sama tak miałam i to w torcie ślubnym. Na szczęście było sporo kwiatów i jakoś zamaskowałam.</p><p>Dziś wstawiam tylko jeden. Posucha jakaś w tortowaniu.</p><p></p><p>[ATTACH=full]93627[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bumelka, post: 1593520, member: 34063"] [B]Łopatka[/B] wszystko co dziewczyny piszą odnośnie zapadania tortu to prawda. Jest jeszcze coś. Jak docinasz patyczki czy rurki koniecznie muszą być wszystkie równe i najlepiej 1-2 mm wyższe niż tort w który je wkładasz. Jak będą o te 2 mm niższe to przy ciężkim drugim piętrze właśnie się może zapadać. Sama tak miałam i to w torcie ślubnym. Na szczęście było sporo kwiatów i jakoś zamaskowałam. Dziś wstawiam tylko jeden. Posucha jakaś w tortowaniu. [ATTACH=full]93627[/ATTACH] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom