Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="dziunia" data-source="post: 1596154" data-attributes="member: 151"><p>Jak masz jeszcze produkty, to następny upiecz dokładnie wg tego przepisu: <a href="http://www.mojewypieki.com/przepis/biszkopt-przepis-ii" target="_blank">http://www.mojewypieki.com/przepis/biszkopt-przepis-ii</a> </p><p>Poza tym może ten już upieczony jest dobry, dodałaś proszek, nie do końca jest tu potrzebny, bo wtedy zazwyczaj biszkopt właśnie opada, przez proszek rośnie szybko, a potem po wyjęciu z piekarnika opada. Może ma po prostu wyższe boki, wystarczy je okroić i wykorzystać resztę na tort. No i kroimy biszkopt na następny dzień, na świeżo nie radzę raczej.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dziunia, post: 1596154, member: 151"] Jak masz jeszcze produkty, to następny upiecz dokładnie wg tego przepisu: [URL="http://www.mojewypieki.com/przepis/biszkopt-przepis-ii"]http://www.mojewypieki.com/przepis/biszkopt-przepis-ii[/URL] Poza tym może ten już upieczony jest dobry, dodałaś proszek, nie do końca jest tu potrzebny, bo wtedy zazwyczaj biszkopt właśnie opada, przez proszek rośnie szybko, a potem po wyjęciu z piekarnika opada. Może ma po prostu wyższe boki, wystarczy je okroić i wykorzystać resztę na tort. No i kroimy biszkopt na następny dzień, na świeżo nie radzę raczej. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom