Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="julinka" data-source="post: 1607453" data-attributes="member: 54153"><p>Witajcie. Jestem tu nowa. Torty z masą cukrową robię od niedawna. Odkąd trafiłam na to forum - przepadłam. Czytam, oglądam i podziwiam. Tortów z masa mam na swoim koncie niewiele, ale znajoma poprosiła mnie o tort na chrzest i tu mam pytanie. Tort ma być na 20 osób i piętrowy. Doradźcie proszę jakiej wielkości można zrobić piętra, żeby to dobrze wyglądało i jak myślicie ile będzie mniej więcej będzie ważył taki tort. Będę bardzo wdzięczna za odpowiedz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="julinka, post: 1607453, member: 54153"] Witajcie. Jestem tu nowa. Torty z masą cukrową robię od niedawna. Odkąd trafiłam na to forum - przepadłam. Czytam, oglądam i podziwiam. Tortów z masa mam na swoim koncie niewiele, ale znajoma poprosiła mnie o tort na chrzest i tu mam pytanie. Tort ma być na 20 osób i piętrowy. Doradźcie proszę jakiej wielkości można zrobić piętra, żeby to dobrze wyglądało i jak myślicie ile będzie mniej więcej będzie ważył taki tort. Będę bardzo wdzięczna za odpowiedz. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom