Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="julinka" data-source="post: 1607613" data-attributes="member: 54153"><p>Bumelko dziękuję, aż się zaczerwieniłam, ale muszę jeszcze dużo trenować, aby dorównać Tobie i dziewczynom, które pokazują tutaj swoje dzieła. Cudności tworzycie. W ogóle to moją pasją jest też zdobienie pierników lukrem królewskim. Jeśli któraś z Was ma jakieś pytania na temat lukru to chętnie się podzielę swoją wiedzą. Uwielbiam dekorować. </p><p></p><p>Mam jeszcze pytanie. Jak mocujecie na torcie np. buciki, smoczek. Przyklejacie po prostu na wodę z cukrem? Chodzi mi o to, że w momencie krojenia tortu trzeba to zdjąć, a jak jest przyklejone to czy nie oderwie się to z masą, którą jest pokryty tort?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="julinka, post: 1607613, member: 54153"] Bumelko dziękuję, aż się zaczerwieniłam, ale muszę jeszcze dużo trenować, aby dorównać Tobie i dziewczynom, które pokazują tutaj swoje dzieła. Cudności tworzycie. W ogóle to moją pasją jest też zdobienie pierników lukrem królewskim. Jeśli któraś z Was ma jakieś pytania na temat lukru to chętnie się podzielę swoją wiedzą. Uwielbiam dekorować. Mam jeszcze pytanie. Jak mocujecie na torcie np. buciki, smoczek. Przyklejacie po prostu na wodę z cukrem? Chodzi mi o to, że w momencie krojenia tortu trzeba to zdjąć, a jak jest przyklejone to czy nie oderwie się to z masą, którą jest pokryty tort? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom