Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="batoja" data-source="post: 1611271" data-attributes="member: 53420"><p>Dziewczyny doradźcie...mam resztówki gotowych mas cukrowych, które kupiłam jakiś czas temu. Pomyślałam sobie, że pewnie niebawem data ich ważności się skończy więc, żeby nie wyrzucać porobię jakieś kwiaty albo figurki. Niestety, ta masa schnie bardzo długo (figurki robiłam w ubiegłym tygodniu i nadal są miękkie), nie to co masa domowej roboty. Czy znacie jakiś sposób, aby przyspieszyć to wysychanie? Czego można dodać do tej masy, aby czas zastygania znacznie się skrócił?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="batoja, post: 1611271, member: 53420"] Dziewczyny doradźcie...mam resztówki gotowych mas cukrowych, które kupiłam jakiś czas temu. Pomyślałam sobie, że pewnie niebawem data ich ważności się skończy więc, żeby nie wyrzucać porobię jakieś kwiaty albo figurki. Niestety, ta masa schnie bardzo długo (figurki robiłam w ubiegłym tygodniu i nadal są miękkie), nie to co masa domowej roboty. Czy znacie jakiś sposób, aby przyspieszyć to wysychanie? Czego można dodać do tej masy, aby czas zastygania znacznie się skrócił? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom