Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="h-elen" data-source="post: 1613063" data-attributes="member: 7687"><p>Czasami robię tak jak Dziuni. Dno wykładami zawsze. Boki dobrze odcina/oddziela się nożem wąskim i gietkim takim chyba do filetowania. Ja nie smaruję boków tortownicy a moja koleżanką, właścicielką cukierni zawsze masłem smaruje, jak mówi, dla poślizgu.</p><p>Mysz, z masa tak się dzieje i wprawionym tez. Dodatkowo nie wiedziec dlaczego masa poci się, to dopiero masakra.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="h-elen, post: 1613063, member: 7687"] Czasami robię tak jak Dziuni. Dno wykładami zawsze. Boki dobrze odcina/oddziela się nożem wąskim i gietkim takim chyba do filetowania. Ja nie smaruję boków tortownicy a moja koleżanką, właścicielką cukierni zawsze masłem smaruje, jak mówi, dla poślizgu. Mysz, z masa tak się dzieje i wprawionym tez. Dodatkowo nie wiedziec dlaczego masa poci się, to dopiero masakra. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom