Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="batoja" data-source="post: 1613158" data-attributes="member: 53420"><p>Kajastama...rzeczywiście masz wyzwanie. A to chodzi o jakiś tort vege, czy kogoś uczulonego na laktozę?</p><p></p><p>Iva, 250g raczej nie pokryje tortu o średnicy 26cm. Nie wiem jak wysokie torty robisz, ale ja na tego typu tort o wysokości 10cm używam około 700-900g. Zależy jak bardzo uda się rozwałkować masę, która za każdym razem zachowuje się inaczej. Lepiej mieć więcej niż za mało.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="batoja, post: 1613158, member: 53420"] Kajastama...rzeczywiście masz wyzwanie. A to chodzi o jakiś tort vege, czy kogoś uczulonego na laktozę? Iva, 250g raczej nie pokryje tortu o średnicy 26cm. Nie wiem jak wysokie torty robisz, ale ja na tego typu tort o wysokości 10cm używam około 700-900g. Zależy jak bardzo uda się rozwałkować masę, która za każdym razem zachowuje się inaczej. Lepiej mieć więcej niż za mało. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom