Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="batoja" data-source="post: 1613173" data-attributes="member: 53420"><p>Kajastama, w takiej sytuacji zrobiłabym wegański biszkopt i przełożyła go masą na bazie jakiejś śmietany roślinnej, do kupienia przez internet, albo w sklepach z bio żywnością. Od kiedy całkiem niedawno dowiedziałam się, że takie coś istnieje sporo na ten temat czytałam. Dostępne są śmietany zwykłe, kokosowe, migdałowe, ryżowe, a nawet orkiszowe. Jest tego naprawdę sporo i nie zawierają one laktozy. </p><p>Jeszcze na myśl przychodzi mi zamiast kremu śmietanowego - pianka owocowa (na bazie galaretek) . Kiedyś robiłam taki....miał być mocno owocowy i lekki i wyszedł naprawdę super.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="batoja, post: 1613173, member: 53420"] Kajastama, w takiej sytuacji zrobiłabym wegański biszkopt i przełożyła go masą na bazie jakiejś śmietany roślinnej, do kupienia przez internet, albo w sklepach z bio żywnością. Od kiedy całkiem niedawno dowiedziałam się, że takie coś istnieje sporo na ten temat czytałam. Dostępne są śmietany zwykłe, kokosowe, migdałowe, ryżowe, a nawet orkiszowe. Jest tego naprawdę sporo i nie zawierają one laktozy. Jeszcze na myśl przychodzi mi zamiast kremu śmietanowego - pianka owocowa (na bazie galaretek) . Kiedyś robiłam taki....miał być mocno owocowy i lekki i wyszedł naprawdę super. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom