Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kadarma" data-source="post: 1613749" data-attributes="member: 40483"><p>Dobrze jest schłodzić. A ile czasu to zależy od tego, ile roboty jest w kuchni. Nieraz stoi pół godziny w lodówce, a nieraz całą noc. Przed samym nałożeniem wyjmuję na 5-10 min. Zazwyczaj jest to ten czas, gdy rozwałkowuję płachtę masy. Przy wygładzaniu całości masełko i tak ładnie się dopasuje, a w razie gdyby coś poszło nie tak i trzeba zdejmowaćmasę (miałam tak kiedyś przy aucie) z zimnego masła idzie bez problemu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kadarma, post: 1613749, member: 40483"] Dobrze jest schłodzić. A ile czasu to zależy od tego, ile roboty jest w kuchni. Nieraz stoi pół godziny w lodówce, a nieraz całą noc. Przed samym nałożeniem wyjmuję na 5-10 min. Zazwyczaj jest to ten czas, gdy rozwałkowuję płachtę masy. Przy wygładzaniu całości masełko i tak ładnie się dopasuje, a w razie gdyby coś poszło nie tak i trzeba zdejmowaćmasę (miałam tak kiedyś przy aucie) z zimnego masła idzie bez problemu. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom