Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="batoja" data-source="post: 1623593" data-attributes="member: 53420"><p>Witajcie tortomaniaczki po dość długiej nieobecności. Niestety z różnych względów nie mogłam tu zaglądać, ale wróciłam i miło mi widzieć, że nadal tworzycie takie cudeńka.</p><p>A tak przy okazji mam pytanie odnośnie opłatków. Nigdy nie robiłam tortów z ich użyciem i nie wiem jak się do tego zabrać. </p><p>1. W jaki sposób mocować opłatek na masie cukrowej?</p><p>2. W jaki sposób mocować go na zwykłym torcie? Jaki byłby wówczas najlepszy krem (śmietanowy, maślany, czy budyniowy) tak, żeby opłatek się nie rozpuścił?</p><p>Doradźcie proszę.</p><p>Pozdrawiam serdecznie.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="batoja, post: 1623593, member: 53420"] Witajcie tortomaniaczki po dość długiej nieobecności. Niestety z różnych względów nie mogłam tu zaglądać, ale wróciłam i miło mi widzieć, że nadal tworzycie takie cudeńka. A tak przy okazji mam pytanie odnośnie opłatków. Nigdy nie robiłam tortów z ich użyciem i nie wiem jak się do tego zabrać. 1. W jaki sposób mocować opłatek na masie cukrowej? 2. W jaki sposób mocować go na zwykłym torcie? Jaki byłby wówczas najlepszy krem (śmietanowy, maślany, czy budyniowy) tak, żeby opłatek się nie rozpuścił? Doradźcie proszę. Pozdrawiam serdecznie. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom