Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="batoja" data-source="post: 1623715" data-attributes="member: 53420"><p>Kochane tortomaniaczki i pojawia się kolejny problem. Jakich rozmiarów tort będzie odpowiedni dla 35-40 osób. Od razu mi powiedziano, że najlepiej jakby był prostokątny (piętrowy też nie wchodzi w grę) i żeby kawałki nie były zbyt małe, bo oprócz tortu będzie niewiele słodkiego. No i teraz mam problem, bo nie wiem jak wyliczyć, żeby było dobrze. Doradźcie proszę.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="batoja, post: 1623715, member: 53420"] Kochane tortomaniaczki i pojawia się kolejny problem. Jakich rozmiarów tort będzie odpowiedni dla 35-40 osób. Od razu mi powiedziano, że najlepiej jakby był prostokątny (piętrowy też nie wchodzi w grę) i żeby kawałki nie były zbyt małe, bo oprócz tortu będzie niewiele słodkiego. No i teraz mam problem, bo nie wiem jak wyliczyć, żeby było dobrze. Doradźcie proszę. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom