Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Karina Cashel" data-source="post: 1623851" data-attributes="member: 16068"><p>Nie wiem czy Ci cos pomoge, powiem jak ja bym zrobila. </p><p>Jeśli porcje maja być spore i nie będzie deseru na 40 osob to upieklabym dwa biszkopty 25*35 i polaczyla to w jeden duzy prostokąt. </p><p>To będzie duzy i podzielny tort.</p><p>Na wyliczenia w necie nie ma co liczyc porcje sa głodowe, wręcz symboliczne.</p><p>Ja na 20 osob robie jeden duzy biszkopt 25*35 i jest dobrze.</p><p>Na 40 zrobiłabym podwojny.</p><p>Zrobilabym na jakiejś sklejce owinieta folia alu i spozywcza bo taki duzy podkład to trudno dostać.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Karina Cashel, post: 1623851, member: 16068"] Nie wiem czy Ci cos pomoge, powiem jak ja bym zrobila. Jeśli porcje maja być spore i nie będzie deseru na 40 osob to upieklabym dwa biszkopty 25*35 i polaczyla to w jeden duzy prostokąt. To będzie duzy i podzielny tort. Na wyliczenia w necie nie ma co liczyc porcje sa głodowe, wręcz symboliczne. Ja na 20 osob robie jeden duzy biszkopt 25*35 i jest dobrze. Na 40 zrobiłabym podwojny. Zrobilabym na jakiejś sklejce owinieta folia alu i spozywcza bo taki duzy podkład to trudno dostać. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom