Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa czekoladowa do mazurka
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="dziunia" data-source="post: 94738" data-attributes="member: 151"><p>Przepis pochodzi z 'Najlepszych przepisów kuchni polskiej' Marka Łebkowskiego</p><p></p><p>400 g czekolady</p><p>200 g śmietany 30%</p><p>1 łyżka masła</p><p>bakalie do przybrania</p><p></p><p>Czekoladę połamaną na kawałki rozpuścic na parze.Dodać masło i śmietanę i stale mieszając gotować 15 minut na małym ogniu.Masę wylac na spody z kruchego ciasta,wyrównac powierzchnię nożem i przybrac bakaliami.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dziunia, post: 94738, member: 151"] Przepis pochodzi z 'Najlepszych przepisów kuchni polskiej' Marka Łebkowskiego 400 g czekolady 200 g śmietany 30% 1 łyżka masła bakalie do przybrania Czekoladę połamaną na kawałki rozpuścic na parze.Dodać masło i śmietanę i stale mieszając gotować 15 minut na małym ogniu.Masę wylac na spody z kruchego ciasta,wyrównac powierzchnię nożem i przybrac bakaliami. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa czekoladowa do mazurka
Top
Bottom