Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa daktylowo-pomarańczowa
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Buka" data-source="post: 1375909" data-attributes="member: 67"><p>Sago, miałam do przerobienia 60 dkg troche już podsuszonych daktyli, z których po dodaniu przepisowej ilości wody, soku z 1 bardzo dużej pomarańczy i skórki otrzymałam 2 większe (po 315 ml) i 1 mniejszy słoik po dżemie. </p><p>Czy starczy oceń sama, nie wiem, jak duży jest Twój piernik i ile razy chcesz przekładać.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Buka, post: 1375909, member: 67"] Sago, miałam do przerobienia 60 dkg troche już podsuszonych daktyli, z których po dodaniu przepisowej ilości wody, soku z 1 bardzo dużej pomarańczy i skórki otrzymałam 2 większe (po 315 ml) i 1 mniejszy słoik po dżemie. Czy starczy oceń sama, nie wiem, jak duży jest Twój piernik i ile razy chcesz przekładać. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa daktylowo-pomarańczowa
Top
Bottom