Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa krowkowa - budyniowa
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="jolka8" data-source="post: 1111027" data-attributes="member: 11142"><p>A ja wiecznie odchudzając sie, próbuje odchudzić też masy, które uzywam do ciast.</p><p> Dotąd uzywałam gotowych mas krówkowych, ale sa bardzo kaloryczne, i cięzko się rozsmarowywuja.</p><p>Znalazłam w sklepie krem krówka w proszku.</p><p> Wlewam zimne mleko do garnka, rozpuszczam w nim kilka krówek , lub łyzkę masy krówkowej, a następnie miksuje z kremem krówkowym.</p><p>Smakowo bardzo dobre, a ile mniej kalorii, polecam</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="jolka8, post: 1111027, member: 11142"] A ja wiecznie odchudzając sie, próbuje odchudzić też masy, które uzywam do ciast. Dotąd uzywałam gotowych mas krówkowych, ale sa bardzo kaloryczne, i cięzko się rozsmarowywuja. Znalazłam w sklepie krem krówka w proszku. Wlewam zimne mleko do garnka, rozpuszczam w nim kilka krówek , lub łyzkę masy krówkowej, a następnie miksuje z kremem krówkowym. Smakowo bardzo dobre, a ile mniej kalorii, polecam [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa krowkowa - budyniowa
Top
Bottom