Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa krowkowa - budyniowa
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="jolka8" data-source="post: 1111366" data-attributes="member: 11142"><p>Córka mojej sasiadki robiąć tradycyjnie kajmak , doprowadziła do wybuchu puszki., po którym remont kuchni był koszmarem.</p><p></p><p> Ponieważ mam kuchenke elektryczną koszt zrobienia samemu takiej masy jest wyższy, niz zakup gotowej.</p><p></p><p>Ja generalnie wszystko robię sama, piekę chleb, robie makaron, więc uzywam tych gotowych mas nie z lenistwa.</p><p></p><p> Jak czytam tutaj przepisy na krem karpatka, z margaryną, masa cukru i mleka. lub karemel z 400g cukru.</p><p></p><p>To kremy które robię z karpatki w proszku lub kremu jogurtowego sa lekkie i pyszne,</p><p></p><p> Do gotowego kremu karpaktowego błyskawicznego dodaje więcej mleka niz w przepisie, a potem mięszam ze śmietana ubita z żelatyną z odrobina cukru.</p><p></p><p>Taka masa jest lekka puszysta , mało słodka , robi sie ja błyskawicznie, </p><p></p><p> I ta masa krówkowa, też jest bardzo dobra,</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="jolka8, post: 1111366, member: 11142"] Córka mojej sasiadki robiąć tradycyjnie kajmak , doprowadziła do wybuchu puszki., po którym remont kuchni był koszmarem. Ponieważ mam kuchenke elektryczną koszt zrobienia samemu takiej masy jest wyższy, niz zakup gotowej. Ja generalnie wszystko robię sama, piekę chleb, robie makaron, więc uzywam tych gotowych mas nie z lenistwa. Jak czytam tutaj przepisy na krem karpatka, z margaryną, masa cukru i mleka. lub karemel z 400g cukru. To kremy które robię z karpatki w proszku lub kremu jogurtowego sa lekkie i pyszne, Do gotowego kremu karpaktowego błyskawicznego dodaje więcej mleka niz w przepisie, a potem mięszam ze śmietana ubita z żelatyną z odrobina cukru. Taka masa jest lekka puszysta , mało słodka , robi sie ja błyskawicznie, I ta masa krówkowa, też jest bardzo dobra, [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa krowkowa - budyniowa
Bottom