Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
masa orzechowa
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="okruszek13" data-source="post: 862449" data-attributes="member: 13654"><p>Beatko mam kilka pytań. Przymierzam się do zrobienia masy z Twojego przepisu.</p><p>1. Jakie masło ma być? Może być roślinne (bo ja głownie takiego używam)?</p><p>2. Ile tej masy wychodzi? Gdybym chciała zrobić tort z 3 blatów biszkopta i dać tylko tą masę to robić ja z podwójnej porcji?</p><p>3. Czym nasączyć ciemny biszkopt żeby pasowało to do tej masy?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="okruszek13, post: 862449, member: 13654"] Beatko mam kilka pytań. Przymierzam się do zrobienia masy z Twojego przepisu. 1. Jakie masło ma być? Może być roślinne (bo ja głownie takiego używam)? 2. Ile tej masy wychodzi? Gdybym chciała zrobić tort z 3 blatów biszkopta i dać tylko tą masę to robić ja z podwójnej porcji? 3. Czym nasączyć ciemny biszkopt żeby pasowało to do tej masy? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
masa orzechowa
Top
Bottom