Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa pomarańczowa do mazurka.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="agu" data-source="post: 1415451" data-attributes="member: 9746"><p>Ugotować dwie (dobrze wyszorowane szczoteczką) pomarańcze. Do miękkości. Wyciągnąć i po ostudzeniu pokroić na plastry. Zrobić gęsty syrop z cukru i odrobiny wody. Zalać nim plastry pomarańczy i smażyć. Można na końcu potraktować blenderem. </p><p>Masa jest pyszna i nie czuć mocno goryczki.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="agu, post: 1415451, member: 9746"] Ugotować dwie (dobrze wyszorowane szczoteczką) pomarańcze. Do miękkości. Wyciągnąć i po ostudzeniu pokroić na plastry. Zrobić gęsty syrop z cukru i odrobiny wody. Zalać nim plastry pomarańczy i smażyć. Można na końcu potraktować blenderem. Masa jest pyszna i nie czuć mocno goryczki. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa pomarańczowa do mazurka.
Top
Bottom