Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Maslo cytrynowe
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Caritka" data-source="post: 98819" data-attributes="member: 409"><p>250g miekkiego masla zwyklego</p><p>2 lyzki posiekanej melisy (najlepiej swiezej)</p><p>1 cebula-bardzo drobno pokrajana</p><p>1 cytryna - potrzebny z niej sok i skorka</p><p>sol</p><p>pieprz</p><p></p><p>Maslo ubic na piane. Dodac sok z cytryny i skorke drobno pokrajana, melise oraz cebule. Wszystko dobrze wymieszac, przyprawic sola i pieprzem i ponownie przemieszac. Maslo przelozyc do miseczki i odstawic w zimne miejsce.</p><p>Maslo mozna uformowac na rozny sposob, pomagajac sobie przy tym- folia spozywcza lub poprostu jakims woreczkiem.</p><p>Maslo znakomicie smakuje i nadaje sie do kazdego rodzaju chleba...</p><p></p><p>[ATTACH=full]30663[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Caritka, post: 98819, member: 409"] 250g miekkiego masla zwyklego 2 lyzki posiekanej melisy (najlepiej swiezej) 1 cebula-bardzo drobno pokrajana 1 cytryna - potrzebny z niej sok i skorka sol pieprz Maslo ubic na piane. Dodac sok z cytryny i skorke drobno pokrajana, melise oraz cebule. Wszystko dobrze wymieszac, przyprawic sola i pieprzem i ponownie przemieszac. Maslo przelozyc do miseczki i odstawic w zimne miejsce. Maslo mozna uformowac na rozny sposob, pomagajac sobie przy tym- folia spozywcza lub poprostu jakims woreczkiem. Maslo znakomicie smakuje i nadaje sie do kazdego rodzaju chleba... [ATTACH=full]30663[/ATTACH] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Maslo cytrynowe
Top
Bottom