Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Masło grzybowe
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 752564" data-attributes="member: 10341"><p><span style="font-size: 26px">Żródło - GW - Agnieszka Kręglicka Wyd. Agora</span></p><p><span style="font-size: 26px"></span></p><p><span style="font-size: 26px"><strong>Składniki </strong></span></p><p><span style="font-size: 26px">30 dkg kurek</span></p><p><span style="font-size: 26px">1/3 szklanki martini dry (lub innego wytrawnego białego wina)</span></p><p><span style="font-size: 26px">łyżka masła</span></p><p><span style="font-size: 26px">1 cebula pokrojona w kostkę</span></p><p><span style="font-size: 26px">3 posiekane ząbki czosnku</span></p><p><span style="font-size: 26px">1/2 kostki masła</span></p><p><span style="font-size: 26px">sól, pieprz, chili</span></p><p><span style="font-size: 26px"></span></p><p><span style="font-size: 26px">Na łyżce masła podsmażyć kurki z cebulą i czosnkiem, dusić z winem, aż grzyby zmiękną, a sos odparuje.</span></p><p><span style="font-size: 26px">Ostudzić. Zmiksować z masłem, schłodzić. Podawać do pieczywa i krakersów.</span></p><p><span style="font-size: 26px"></span></p><p><span style="font-size: 26px"></span></p><p><span style="font-size: 26px"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 752564, member: 10341"] [SIZE=10]Żródło - GW - Agnieszka Kręglicka Wyd. Agora [B]Składniki [/B] 30 dkg kurek 1/3 szklanki martini dry (lub innego wytrawnego białego wina) łyżka masła 1 cebula pokrojona w kostkę 3 posiekane ząbki czosnku 1/2 kostki masła sól, pieprz, chili Na łyżce masła podsmażyć kurki z cebulą i czosnkiem, dusić z winem, aż grzyby zmiękną, a sos odparuje. Ostudzić. Zmiksować z masłem, schłodzić. Podawać do pieczywa i krakersów. [/SIZE] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Masło grzybowe
Top
Bottom