Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Matjasy*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="szuwarek" data-source="post: 197502" data-attributes="member: 916"><p>śledź najpierw ląduje w mleku i moczy się z godzinkę </p><p>następnie skrapiam cytryną, kroję na kawałki </p><p>kawałki śledzia układam warstwami w słoiku przekładając drobno krojoną cebulką </p><p>dodaję pieprz i ziele w ziarnach, listek laurowy </p><p>zalewam wszystko olejem rzepakowym, ale nierafinowanym tłoczonym na zimno</p><p>pełny smak osiągamy po kilku dniach ( 2-3 )</p><p></p><p>Mnie to bardzo smakuje z ciemnym chlebem posmarowanym cienko masłem</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="szuwarek, post: 197502, member: 916"] śledź najpierw ląduje w mleku i moczy się z godzinkę następnie skrapiam cytryną, kroję na kawałki kawałki śledzia układam warstwami w słoiku przekładając drobno krojoną cebulką dodaję pieprz i ziele w ziarnach, listek laurowy zalewam wszystko olejem rzepakowym, ale nierafinowanym tłoczonym na zimno pełny smak osiągamy po kilku dniach ( 2-3 ) Mnie to bardzo smakuje z ciemnym chlebem posmarowanym cienko masłem [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Matjasy*
Top
Bottom