Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Mazurek bakaliowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Joanna" data-source="post: 1605848" data-attributes="member: 1024"><p>Nigdy nie robiłam bez dżemu, więc nie wiem, czy jest konieczny.</p><p>W mojej ocenie cienka warstwa czegoś kwaskowatego jest pod bakaliami zupełnie niewyczuwalna, ale przełamuje ich słodycz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Joanna, post: 1605848, member: 1024"] Nigdy nie robiłam bez dżemu, więc nie wiem, czy jest konieczny. W mojej ocenie cienka warstwa czegoś kwaskowatego jest pod bakaliami zupełnie niewyczuwalna, ale przełamuje ich słodycz. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Mazurek bakaliowy
Top
Bottom