Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Mazurek kajmakowo-chałwowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Lunka" data-source="post: 101572" data-attributes="member: 408"><p>Robię ten mazurek od lat na innym spodzie i z 2 puszek mleka ( częśc 1 puszki wyjadam ..niestety), i robię go na zwykłej prostokątnej blaszce,</p><p>ale mleko w puszkach gotuję 3 godziny i masa jest bardziej twarda i dobrze sie kroi, a jak smakuje...mniam... niebo w gębie ! Ale zdecydowanie wolę sam kajmak...bez chałwy. Pozdrawiam</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lunka, post: 101572, member: 408"] Robię ten mazurek od lat na innym spodzie i z 2 puszek mleka ( częśc 1 puszki wyjadam ..niestety), i robię go na zwykłej prostokątnej blaszce, ale mleko w puszkach gotuję 3 godziny i masa jest bardziej twarda i dobrze sie kroi, a jak smakuje...mniam... niebo w gębie ! Ale zdecydowanie wolę sam kajmak...bez chałwy. Pozdrawiam [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Mazurek kajmakowo-chałwowy
Top
Bottom