Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Mazurek orzechowy II
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Gusia" data-source="post: 95186" data-attributes="member: 104"><p>Buka przepraszam, że dopiero teraz, ale mnie wiosna od rana zakręciła. No więc tak orzechy w przepsie to znaczy w składnikach to te do ciasta, natomiast do tej polewy wierzchniej to te dodatkowe 200g co sa podane w nawiasie, bo tam podałam właśnie skład tej polewy. Chyba zmienię to w przepsie, żeby było jako ta wierzchnia wartswa.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gusia, post: 95186, member: 104"] Buka przepraszam, że dopiero teraz, ale mnie wiosna od rana zakręciła. No więc tak orzechy w przepsie to znaczy w składnikach to te do ciasta, natomiast do tej polewy wierzchniej to te dodatkowe 200g co sa podane w nawiasie, bo tam podałam właśnie skład tej polewy. Chyba zmienię to w przepsie, żeby było jako ta wierzchnia wartswa. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Mazurek orzechowy II
Top
Bottom