Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Mazurek orzechowy na białkach
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Joanna" data-source="post: 1644943" data-attributes="member: 1024"><p>Zostały mi białka z bab, więc zrobiłam z ok. 2/3 porcji; dla pamięci wpiszę proporcje:</p><p>8 białek M (7 L)</p><p>165 g drobnego cukru</p><p>165 g mielonych migdałów</p><p>30 g drobno posiekanej gorzkiej czekolady</p><p>Porcja lukru z przepisu wystarczyła idealnie; piekłam ok. 40 minut w 160 stopniach.</p><p></p><p>[ATTACH=full]97833[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Joanna, post: 1644943, member: 1024"] Zostały mi białka z bab, więc zrobiłam z ok. 2/3 porcji; dla pamięci wpiszę proporcje: 8 białek M (7 L) 165 g drobnego cukru 165 g mielonych migdałów 30 g drobno posiekanej gorzkiej czekolady Porcja lukru z przepisu wystarczyła idealnie; piekłam ok. 40 minut w 160 stopniach. [ATTACH type="full" alt="mazurek_makaronikowy.jpg"]97833[/ATTACH] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Mazurek orzechowy na białkach
Top
Bottom