Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Mazurek przekładany
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="_Gonia_" data-source="post: 1121008" data-attributes="member: 21007"><p>Czyli te dwa prześliczne mazurki to z podwójnej porcji? Też zastanawiam się nad upieczeniem mazurków, ale na prezenty, bo sama za mazurkami nie przepadam. Niemniej tym bardziej chciałabym zrobić coś efektownego, ale i smacznego coby sobie wstydu nie narobić. </p><p></p><p>Czy do przełożenia tych dwóch placków moż użyć czegoś innego; bo tak same powidła sliwkowe i na drugi placek sama polewa to mi się troche suche zda ... chyba, że tak ma być. </p><p></p><p>Ale myk z kancikiem prześliczny; tak szukam czegoś ładnego i wszystkie polewy na tych kruchych spodach takie mało efektowne, a tu ten rancik - bardzo estetyczne wykończenie.</p><p></p><p>A jakbym na dużą blache położyła prostokaty to sie nie rozleją?</p><p></p><p>Przepraszam za może głupie pytania, ale nigdy jeszcze się na mazurki nie porywałam.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="_Gonia_, post: 1121008, member: 21007"] Czyli te dwa prześliczne mazurki to z podwójnej porcji? Też zastanawiam się nad upieczeniem mazurków, ale na prezenty, bo sama za mazurkami nie przepadam. Niemniej tym bardziej chciałabym zrobić coś efektownego, ale i smacznego coby sobie wstydu nie narobić. Czy do przełożenia tych dwóch placków moż użyć czegoś innego; bo tak same powidła sliwkowe i na drugi placek sama polewa to mi się troche suche zda ... chyba, że tak ma być. Ale myk z kancikiem prześliczny; tak szukam czegoś ładnego i wszystkie polewy na tych kruchych spodach takie mało efektowne, a tu ten rancik - bardzo estetyczne wykończenie. A jakbym na dużą blache położyła prostokaty to sie nie rozleją? Przepraszam za może głupie pytania, ale nigdy jeszcze się na mazurki nie porywałam. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Mazurek przekładany
Top
Bottom