Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Mazurek sezamkowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Margot" data-source="post: 1419712" data-attributes="member: 592"><p>przed sekunda zrobiłam , zdjęcie na dowód(bardzo robocze -jutro zrobię inne),dałam 150 jasnego i 50 g ciemnego sezamu ,a cykata zmieniła kolor na moro </p><p>zapowiada się pysznie , bom łyżeczkę tej masy zjadłam </p><p>Trochę chyba za mało uprażyłam sezam, tzn w smaku jest fajny i kolorystycznie nie tak fajny </p><p>[ATTACH=full]81696[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Margot, post: 1419712, member: 592"] przed sekunda zrobiłam , zdjęcie na dowód(bardzo robocze -jutro zrobię inne),dałam 150 jasnego i 50 g ciemnego sezamu ,a cykata zmieniła kolor na moro zapowiada się pysznie , bom łyżeczkę tej masy zjadłam Trochę chyba za mało uprażyłam sezam, tzn w smaku jest fajny i kolorystycznie nie tak fajny [ATTACH=full]81696[/ATTACH] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Mazurek sezamkowy
Top
Bottom