Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Mazurek sezamkowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="hazo" data-source="post: 1421696" data-attributes="member: 956"><p>I ja wczoraj zrobiłam.</p><p></p><p>[ATTACH=full]81797[/ATTACH]</p><p></p><p>Udało mi się kupić jedno malutkie opakowanie kandyzowanej skórki cytronu. Bałam się, że to może być mało, bo miałam ciut więcej sezamu, dodałam trochę skórki pomarańczowej zrobionej wg znalezionego w sieci <a href="http://kuchennewojowanie.blogspot.com/2011/12/cykata.html" target="_blank">przepisu</a>. Cytron trochę posiekałam, żeby był drobniejszy.</p><p>Tak wyglądała moja skórka tuż po włożeniu do słoiczka:</p><p>[ATTACH=full]81802[/ATTACH]</p><p>Muszę powiedzieć, że jestem nią mile zaskoczona. Nie trzeba smażyć, drżeć, że się scukrzy i będzie twarda; no i smak i zapach nawet po 4 dniach jest już rewelacyjny.</p><p></p><p>Pod spód dałam cieniutkie wafelki z błonnikiem. </p><p>O takie:</p><p>[ATTACH=full]81803[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hazo, post: 1421696, member: 956"] I ja wczoraj zrobiłam. [ATTACH=full]81797[/ATTACH] Udało mi się kupić jedno malutkie opakowanie kandyzowanej skórki cytronu. Bałam się, że to może być mało, bo miałam ciut więcej sezamu, dodałam trochę skórki pomarańczowej zrobionej wg znalezionego w sieci [URL="http://kuchennewojowanie.blogspot.com/2011/12/cykata.html"]przepisu[/URL]. Cytron trochę posiekałam, żeby był drobniejszy. Tak wyglądała moja skórka tuż po włożeniu do słoiczka: [ATTACH=full]81802[/ATTACH] Muszę powiedzieć, że jestem nią mile zaskoczona. Nie trzeba smażyć, drżeć, że się scukrzy i będzie twarda; no i smak i zapach nawet po 4 dniach jest już rewelacyjny. Pod spód dałam cieniutkie wafelki z błonnikiem. O takie: [ATTACH=full]81803[/ATTACH] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Mazurek sezamkowy
Top
Bottom