Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Desery
Meksykanska tradycyjna salatka swiateczna
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Hanka145" data-source="post: 1580321" data-attributes="member: 2354"><p>Lucko - dziekuje za wskazanie bledu. Mial byc tarty kokos czyli wiorki kokosowe a nie tarty ananas.</p><p>W przepisie jest mowa o slodzonych wiorkach kokosowych paczkowanych a nie o swiezym kokosie, bingo tatter.</p><p></p><p>Nadziewane salatkami surowe pomidory, papryki itp. sa bardzo popularne w kuchniach swiata, bo ladnie sie prezentuja. Nie ma problemu z konsumpcja, uzywa sie noza i widelca. Na ten wzor sa nadziewane jablka, co wydalo mi sie bardzo atrakcyjne. Mozna uzyc specjalnych nozykow/widelczykow deserowych.</p><p></p><p>Zamiescilam link do przepisu specjalnie dla cinek wladajacych angielskim dla porownania tlumaczenia z oryginalem, z czego skorzystala tatter i wyjasnila problem &quot;kokosowy&quot;.</p><p>Przyznam sie, ze ja niebardzo lubie kokosowe dodatki, czasami zamiast tego uzywam platki migdalowe, wiec trudno by mi bylo dokladnie wyjasnic niuanse. </p><p>Dziekuje tatter za wyjasnienia i bardzo mi milo, ze przepis sie przydal.</p><p>Moge podac kilka innych latwych przepisow kuchni meksykanskiej prezentowanych przez te sama osobe, jesli bedzie zainteresowanie, a smaki tej kuchni sa zupelnie inne od znanych w dzialach na cincin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hanka145, post: 1580321, member: 2354"] Lucko - dziekuje za wskazanie bledu. Mial byc tarty kokos czyli wiorki kokosowe a nie tarty ananas. W przepisie jest mowa o slodzonych wiorkach kokosowych paczkowanych a nie o swiezym kokosie, bingo tatter. Nadziewane salatkami surowe pomidory, papryki itp. sa bardzo popularne w kuchniach swiata, bo ladnie sie prezentuja. Nie ma problemu z konsumpcja, uzywa sie noza i widelca. Na ten wzor sa nadziewane jablka, co wydalo mi sie bardzo atrakcyjne. Mozna uzyc specjalnych nozykow/widelczykow deserowych. Zamiescilam link do przepisu specjalnie dla cinek wladajacych angielskim dla porownania tlumaczenia z oryginalem, z czego skorzystala tatter i wyjasnila problem "kokosowy". Przyznam sie, ze ja niebardzo lubie kokosowe dodatki, czasami zamiast tego uzywam platki migdalowe, wiec trudno by mi bylo dokladnie wyjasnic niuanse. Dziekuje tatter za wyjasnienia i bardzo mi milo, ze przepis sie przydal. Moge podac kilka innych latwych przepisow kuchni meksykanskiej prezentowanych przez te sama osobe, jesli bedzie zainteresowanie, a smaki tej kuchni sa zupelnie inne od znanych w dzialach na cincin. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Desery
Meksykanska tradycyjna salatka swiateczna
Top
Bottom