Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Desery
Melba
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 1675270" data-attributes="member: 59"><p>I!e litrów te salaterki? To się chyba rozpada przy nakladaniu? </p><p>Mam takie ładne szklanki na nóżce. </p><p>Śmietana tu taaaka dobra. No i raczej tanio wychodzi bez sera. </p><p></p><p>Jak już pożerasz , to ile porcji byś powiedziała? 10, 15? Czy jednak sporo odchodzi przy ważeniu? </p><p>I wydaje mi się, że bakalie nie są konieczne? Tak mi tu nie pasują, jakby do musu bakalie dodać. Ale Krysi zdjęcia były bez i vidarki też.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 1675270, member: 59"] I!e litrów te salaterki? To się chyba rozpada przy nakladaniu? Mam takie ładne szklanki na nóżce. Śmietana tu taaaka dobra. No i raczej tanio wychodzi bez sera. Jak już pożerasz , to ile porcji byś powiedziała? 10, 15? Czy jednak sporo odchodzi przy ważeniu? I wydaje mi się, że bakalie nie są konieczne? Tak mi tu nie pasują, jakby do musu bakalie dodać. Ale Krysi zdjęcia były bez i vidarki też. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Desery
Melba
Top
Bottom