Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Meluzyna*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="qd" data-source="post: 1298378" data-attributes="member: 692"><p>TAk TAK TAK! zainspirował mnie ten <a href="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=35930&pid=1298183&st=0&#entry1298183" target="_blank">tatar z łososia wedzonego</a> </p><p></p><p>Ok. 100 g wędzonego na zimno łososia</p><p>ćwiartka melona Galia ( po przemyśleniu doszłam do wniosku, że może być i świeży ogórek)</p><p>1 mała czerwona cebula</p><p>sok i skórka otarta z 1 cytryny</p><p>2 łyżeczki oleju z winogronowych pestek ( albo oleju z krokosza barwierskiego)</p><p>1 łyżeczka drobno posiekanego koperku ( tu raczej mniej niż więcej, koperek ma smak podkreślić, nie zdominować).</p><p></p><p>Składniki posiekać , wymieszać i przyprawić – sokiem i skórką startą z 1 cytryny ( sok dodawać do smaku, cytryna cytrynie nie równa),</p><p>Odstawić na 30 min do przegryzienia i już można się delektować. Na przykład na razowcu z masłem &#8230;mmmmmmmm.</p><p>[ATTACH=full]73840[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="qd, post: 1298378, member: 692"] TAk TAK TAK! zainspirował mnie ten [URL="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=35930&pid=1298183&st=0&#entry1298183"]tatar z łososia wedzonego[/URL] Ok. 100 g wędzonego na zimno łososia ćwiartka melona Galia ( po przemyśleniu doszłam do wniosku, że może być i świeży ogórek) 1 mała czerwona cebula sok i skórka otarta z 1 cytryny 2 łyżeczki oleju z winogronowych pestek ( albo oleju z krokosza barwierskiego) 1 łyżeczka drobno posiekanego koperku ( tu raczej mniej niż więcej, koperek ma smak podkreślić, nie zdominować). Składniki posiekać , wymieszać i przyprawić – sokiem i skórką startą z 1 cytryny ( sok dodawać do smaku, cytryna cytrynie nie równa), Odstawić na 30 min do przegryzienia i już można się delektować. Na przykład na razowcu z masłem …mmmmmmmm. [ATTACH=full]73840[/ATTACH] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Meluzyna*
Top
Bottom