Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Przepisy z thermomixa
mielenie mięsa
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="janie" data-source="post: 769462" data-attributes="member: 131"><p>Hej, mam thermomix już 7 lat i nieraz mieliłam w nim mięso, np. na gołąbki, bo moi mielonych nie lubią. Ale zawsze podmrażam pokrojone w dużą kostkę przez 2-3 godziny. Nie musi być zamarznięte na kość. Zresztą w pierwszej części Książki do Thermomixa (tej podstawowej) są wskazówki co do mielenia mięsa. O żadnych dodatkowych tarczach nie słyszałam. Ale, tak po prawdzie, wolę zmielone inaczej, w maszynce, albo gotowe. teraz jest duży wybór mielonego z dobrych gatunków mięsa.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="janie, post: 769462, member: 131"] Hej, mam thermomix już 7 lat i nieraz mieliłam w nim mięso, np. na gołąbki, bo moi mielonych nie lubią. Ale zawsze podmrażam pokrojone w dużą kostkę przez 2-3 godziny. Nie musi być zamarznięte na kość. Zresztą w pierwszej części Książki do Thermomixa (tej podstawowej) są wskazówki co do mielenia mięsa. O żadnych dodatkowych tarczach nie słyszałam. Ale, tak po prawdzie, wolę zmielone inaczej, w maszynce, albo gotowe. teraz jest duży wybór mielonego z dobrych gatunków mięsa. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Przepisy z thermomixa
mielenie mięsa
Top
Bottom