Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Mieszanka owoców morza na szybko*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Medicus Pivovarius" data-source="post: 27422" data-attributes="member: 29"><p>Tyle mieszanej mrożonej mieszanki owoców morza ile ma byc porcji.</p><p>Taka sama ilość pokrojonej cebuli.</p><p>Ajvar pikantny 1-2 łyżki.</p><p>Sos seczuański Tao Tao 3-4 łyżki.</p><p>Szklanka białego wina.</p><p>Tymianek, rozmaryn, sól morska, biały pieprz, mieszanka &quot;Przyprawa do ryb&quot;.</p><p>Olej do smażenia.</p><p></p><p>Mieszanke rozmrażamy, na patelni rozgrzewamy olej. </p><p>Wysypujemy mieszankę, smażymy kilka minut, tak aby delikatnie się zezlocila. Dosypujemy cebule i przesmażamy. Dodajemy Ajvar i sos seczuański chwilke dusimy i dolewamy szklankę białego wina. Doprawiamy i dusimy ok. 10 minut.</p><p>Podajemy z białym pieczywem i tym winem którego użyliśmy do duszenia.</p><p>Życzę smacznego.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Medicus Pivovarius, post: 27422, member: 29"] Tyle mieszanej mrożonej mieszanki owoców morza ile ma byc porcji. Taka sama ilość pokrojonej cebuli. Ajvar pikantny 1-2 łyżki. Sos seczuański Tao Tao 3-4 łyżki. Szklanka białego wina. Tymianek, rozmaryn, sól morska, biały pieprz, mieszanka "Przyprawa do ryb". Olej do smażenia. Mieszanke rozmrażamy, na patelni rozgrzewamy olej. Wysypujemy mieszankę, smażymy kilka minut, tak aby delikatnie się zezlocila. Dosypujemy cebule i przesmażamy. Dodajemy Ajvar i sos seczuański chwilke dusimy i dolewamy szklankę białego wina. Doprawiamy i dusimy ok. 10 minut. Podajemy z białym pieczywem i tym winem którego użyliśmy do duszenia. Życzę smacznego. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Mieszanka owoców morza na szybko*
Top
Bottom