Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo inne/Dodatki do pieczywa
Mieszanki chlebowe
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="batonzo" data-source="post: 717241" data-attributes="member: 9548"><p>Zrobiłam właśnie chlebek pikantny z gotowej mieszanki nabytej przez internet ( www.mieszanki.pl ) . Pychotka. Dodalam jeszcze sezam , dynię . Coś dla leniwców - tylko woda , mieszanka, drożdże i do maszyny. Dostarczona mieszanka jest nawet podzielona na dwie porcje - nie trzeba zadawać sobie trudu z podzieleniem jej na dwie części. Cena za jedno opakowanie ( na dwa chleby ) - 4,89 zł . Dochodzą niestety koszty przesyłki . W Piotrze i Pawle kupiłam dzisiaj mieszankę na chleb podhalański , ale kosztowała 5,99 zł ( przez internet 4,09 zł + niestety koszty wysyłki - www.chlebpolski.pl ) . Tego jeszcze nie jadłam . Robiłam kilka chlebków z dołączonych do maszyny przepisów i najlepiej wychodził mi klasyczny chleb francuski. Naszukałam sie wszędzie odpowiedniej mąki. Znów widziałam je tylko w Piotrze i Pawle, ale cena zbija z nóg ( np.mąka orkiszowa prawie 12 zł ). Tak więc pozostaje mi internet - trzeba tylko zamówić tego więcej lub dogadać się z kimś . Kurier wtaszczy paczkę do domu i mozna zacząć zabawę. Można jeszcze zamówić mieszanki na stronie www.bogutynmlyn.pl - ale najmniejsze porcje to chyba 10 kg - na jakieś 20 chlebów . Jak nie zasmakuje dany rodzaj to co z tym robić?</p><p> W Auchan mieszanek nie widziałam , w Carrefourze też nie . Podobno są w Tesco . Pozdrawiam .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="batonzo, post: 717241, member: 9548"] Zrobiłam właśnie chlebek pikantny z gotowej mieszanki nabytej przez internet ( www.mieszanki.pl ) . Pychotka. Dodalam jeszcze sezam , dynię . Coś dla leniwców - tylko woda , mieszanka, drożdże i do maszyny. Dostarczona mieszanka jest nawet podzielona na dwie porcje - nie trzeba zadawać sobie trudu z podzieleniem jej na dwie części. Cena za jedno opakowanie ( na dwa chleby ) - 4,89 zł . Dochodzą niestety koszty przesyłki . W Piotrze i Pawle kupiłam dzisiaj mieszankę na chleb podhalański , ale kosztowała 5,99 zł ( przez internet 4,09 zł + niestety koszty wysyłki - www.chlebpolski.pl ) . Tego jeszcze nie jadłam . Robiłam kilka chlebków z dołączonych do maszyny przepisów i najlepiej wychodził mi klasyczny chleb francuski. Naszukałam sie wszędzie odpowiedniej mąki. Znów widziałam je tylko w Piotrze i Pawle, ale cena zbija z nóg ( np.mąka orkiszowa prawie 12 zł ). Tak więc pozostaje mi internet - trzeba tylko zamówić tego więcej lub dogadać się z kimś . Kurier wtaszczy paczkę do domu i mozna zacząć zabawę. Można jeszcze zamówić mieszanki na stronie www.bogutynmlyn.pl - ale najmniejsze porcje to chyba 10 kg - na jakieś 20 chlebów . Jak nie zasmakuje dany rodzaj to co z tym robić? W Auchan mieszanek nie widziałam , w Carrefourze też nie . Podobno są w Tesco . Pozdrawiam . [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo inne/Dodatki do pieczywa
Mieszanki chlebowe
Bottom