Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchenne ABC
Mieszanki przyprawowe
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="myszka" data-source="post: 40472" data-attributes="member: 226"><p>Uzywam rożne panierki do kurczaka,ale robie je na oko:</p><p>Oto one:</p><p>ziołowabułke tarta łaczymy z niewielka iloscią suszonych ziól/prowansalskie,tymianek,czaber/-do schabu i ryb </p><p>*<strong>z sezamem</strong>-miesko obtoczone w mące,zanurzone w roztrzepanym jajku posypujemy grubo ziarnami sezamu-do kotletów z drobiu i mielonego </p><p>*<strong>z platkami kukurydzianymi</strong>-jak wyzej tylko posypujemy miesko platkami kukurydzianymi,albo zgniatamy nieco platki i mieszamy z maka pszenną...do drobiu </p><p>*<strong>pikantna</strong> make pszenna mieszamy zkaszka kukurydziana w proporcji 1:1 i doprawiamy pikantna papryka w proszku,mieso przed obtoczeniem w tej panierce smarujemy ketchupem-do udek,skrzydelek z kurczaka,kotletow z karkówki </p><p>*<strong>migdałowa</strong> miesko obtoczone w mace ,zanurzone w roztrzepanym jajku polaczonym ze smietna slodką posypujemy platkami migdalowymi lub obranymi ze skórki i posiekanymi drobno migadalmi.-do kotletow z piersi kuczaka..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="myszka, post: 40472, member: 226"] Uzywam rożne panierki do kurczaka,ale robie je na oko: Oto one: ziołowabułke tarta łaczymy z niewielka iloscią suszonych ziól/prowansalskie,tymianek,czaber/-do schabu i ryb *[B]z sezamem[/B]-miesko obtoczone w mące,zanurzone w roztrzepanym jajku posypujemy grubo ziarnami sezamu-do kotletów z drobiu i mielonego *[B]z platkami kukurydzianymi[/B]-jak wyzej tylko posypujemy miesko platkami kukurydzianymi,albo zgniatamy nieco platki i mieszamy z maka pszenną...do drobiu *[B]pikantna[/B] make pszenna mieszamy zkaszka kukurydziana w proporcji 1:1 i doprawiamy pikantna papryka w proszku,mieso przed obtoczeniem w tej panierce smarujemy ketchupem-do udek,skrzydelek z kurczaka,kotletow z karkówki *[B]migdałowa[/B] miesko obtoczone w mace ,zanurzone w roztrzepanym jajku polaczonym ze smietna slodką posypujemy platkami migdalowymi lub obranymi ze skórki i posiekanymi drobno migadalmi.-do kotletow z piersi kuczaka.. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchenne ABC
Mieszanki przyprawowe
Top
Bottom